Rüyada ölüye dua okutmak

Rüyada ölüye dua okutmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, varlık içinde yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, aradaki buzları eriteceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Rüyada ölüye dua okutmak gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Rüyada ölüye dua okutmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yüzünde güller açacağına işarettir.

Rüyada ölüye dua okunduğunu görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, oldukça büyük başarılara delalettir.

Rüyada dua okuyarak uçmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dua okuyan hoca görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada evde dua okutmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birine dua okutmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dua okuyamamak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada dua okuyarak uyanmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments