Rüyada ölünün banyo yaptığını görmek

Rüyada ölünün banyo yaptığını görmek azalacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, zorlukları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada ölüyü banyo ettirmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü banyoda görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Rüyada ölüye banyo yaptırmak şansın açılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü banyo yaparken görmek zor durumların sona ereceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü banyo yaptırmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin banyo yaptığını görmek borçların hafifleyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün banyo yaptığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada ölü birini banyo yaptırmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep

Rüyamda babam ayakta duş aliyordu babamın üstünden kirli sular akıyordu ve ben babama dedim ki baba basın kirli şampuan al biraz onu la yıkan o zmn daha güzel temizlenirsin ve babam dediğimi yaptı koyu renkli kirli su aktı ve sonra tertemiz oldu.

Şerife

Rüyada bir odada kadınlar vardı birde rahmetli eşimin bab annesi vardı ben kadınların olduğu yerde birden banyo yapıyorum ben banyo yaparken rakmetli eşimin babaannesi oda banyo yapmaya başliyor ve yaptı da ama çok gülüşüyoruz