Rüyada ölüden pilav almak

Rüyada ölüden pilav almak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, mallarının da hayırlı olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölüden pilav almak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü pilavı yemek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden pilav almak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle pilav yemek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada ölüye pilav yedirmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye pilav vermek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada pilav toplamak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domatesli pilav yapmak hasta ve zor geçireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve pilav görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments