Rüyada ölüden emanet almak

Rüyada ölüden emanet almak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden emanet almak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölüye emanet vermek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölüden emanet almak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah emanet almak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Rüyada birine emanet edilmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada emanet arabayı çaldırmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada emanet araba almak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden emanet para almak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada emanet yüzük görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments