Rüyada ölü birinin hasta olduğunu görmek

Rüyada ölü birinin hasta olduğunu görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü canlı ve hasta görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir ölüyü hasta görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalettir.

Rüyada ölüyü hasta olarak görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hasta birini ölürken görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölüleri hasta görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulur.

Rüyada ölü dedeyi hasta görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments