Rüyada atın sütünü içmek

Rüyada atın sütünü içmek attığı adımların boşa çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada atın sütünü içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Rüyada atın sütünü içmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Rüyada ineğe süt içmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada tabaktan süt içmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işinde aranan biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada kadın memesinden süt içmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada biberondan süt içmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet eder.

Rüyada kaymaklı süt içmek çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine inanılır.

Rüyada ekşi süt içmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çiğ inek sütü içmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments