Rüyada ölü birini konuşurken görmek

Rüyada ölü birini konuşurken görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, uzun süre kendini toparlayamayacağına, bol bol moral depolanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada ölü birini konuşurken gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Rüyada ölü birini konuşurken görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü konuşurken görmek şanssızlık yaşanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi konuşurken görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadan konuşulduğunu görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Rüyada konuşulduğunu görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini konuşurken görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments