Rüyada ölü birini diri görmek

Rüyada ölü birini diri görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini diri gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Rüyada ölü yakınını diri görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü bir yakınını diri görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölü insanın diri görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü adamı diri görmek dara düşeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve diri görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret eder.

Rüyada ölü diri görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü diri gömmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü olan birini diri görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments