Rüyada atı kurtarmak

Rüyada atı kurtarmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Rüyada atı kurtarmak gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada at kurtarmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada atı kurtarmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada can kurtardığını görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada köpeği kurtarmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments