Rüyada ölmüş birisiyle gitmek saadete ereceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.
Rüyada türbeye gitmek istemek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada bir yere gitmek için hazırlandığını görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, büyüyeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada cihada gitmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.
Rüyada ingiltereye gitmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.
Rüyada okul gitmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalet eder.
Rüyada toplu yemeğe gitmek kötü düşmana, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.
Rüyada hacca gitmek üzere olduğunu görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada komşu ziyaretine gitmek çok büyük zararlar edileceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.