Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek

Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, daha rahat bir nefes alacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini damat olarak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada damatlık giyen birini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada damadının ağladığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş damadını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz damatlık giymek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada damadı öpmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret eder.

Rüyada yakışıklı damat görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada damatlık aldığını görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments