Rüyada ateşi yükselmek

Rüyada ateşi yükselmek bazı sırların açığa çıkacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, talihin yüzlerine güleceğine rivayet eder.

Rüyada ateşi yükselmek gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada ateşi yükselmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada deniz seviyesinin yükseldiğini görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalettir.

Rüyada dalgaların çok yükseldiğini görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yükseldiğini görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yükselmek uçmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet eder.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada havaya yükseldiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla yükselmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments