Rüyada ölen bir akraba görmek

Rüyada ölen bir akraba görmek hevesinin kursağında kalacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ölen bir akraba gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Rüyada akrabaları öpmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akraba birini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bi akraba görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin akrabalarını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü akrabalarını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede akraba görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada akrabalarını öldürmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada akrabanın sigara içtiğini görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments