Rüyada öleceği yeri görmek

Rüyada öleceği yeri görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, zor bir döneme gireceğine, kişiye hep umut olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada öleceği yeri gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini öpmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere un sermek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kısmetlerinin de kapanacağına işarettir.

Rüyada birşey yerken boğulmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada toplu bir yere gitmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere çiş yapmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek tecrübe sahibi olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine inanılır.

Rüyada yer adı görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments