Rüyada olan bir tutam saç görmek

Rüyada olan bir tutam saç görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, asil kimselerden çıkacağına, çok dikkat çekeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada olan bir tutam saç gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek büyük başarılar kazanılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada saç tutamı görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tutam saçın koptuğunu görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçından bir tutam kesmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine tabir olunur.

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tutam saç görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments