Rüyada okyanusun ortasında kalmak

Rüyada okyanusun ortasında kalmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada okyanusun ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Rüyada okyanusun ortasında kalmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusun ortasında olmak işlerinin günden güne bozulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada okyanusta kalmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulur.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak güzel günlerin geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalettir.

Rüyada iki denizin ortasında kalmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada çatışmanın ortasında kalmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına inanılır.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak kişinin içinin daralacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada denizin ortasında kalmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments