Rüyada okyanusa düştüğünü görmek

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok uğraş vereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusa düştüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada okyanusa düştüğünü görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Rüyada okyanusta gemide olmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi okyanus görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada okyanus deniz görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada okyanusda gemi görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada okyanusta olduğunu görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada derin okyanus görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalettir.

Rüyada okyanusa girdiğini görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments