Rüyada okulda deprem görmek

Rüyada okulda deprem görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada okulda deprem gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu etkileyebilecek kişisel veya fiziksel değişikler yapabilirsiniz.

Rüyada okulda deprem olduğunu görmek hak yolunu bulacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada okulda deprem görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada depremde ölmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada deprem anını yaşamak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörde deprem olduğunu görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments