Rüyada okul yıllarını görmek

Rüyada okul yıllarını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada okul yıllarını gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada okul yıllarını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada lise yıllarını görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada yıla görmek başarılarının devamının geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yılın aylarını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada öleceği yılı görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mesut yılmazuı görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, engellerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeni yılı kutlamak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılmaz güneyi görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments