Rüyada okul ve öğrenciler görmek

Rüyada okul ve öğrenciler görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, amacına ulaşabileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada okul ve öğrenciler gördüyseniz:

  • Sorumluluk altına girmeniz gerekebilir.

Rüyada okulda öğrenci olduğunu görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Rüyada okul öğrenci görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada okul ve öğrenciler görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalettir.

Rüyada okul öğrenci öğretmen görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul öğrencileri görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada okulda öğrenci olmak rızkın ve kazancın artacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada okulda öğrenci görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ferit sök

Uçakla okula girmek ve yavaş illerken okul müdürün kızmasına ve anlayış göstermesin