Rüyada okul ve hastane görmek

Rüyada okul ve hastane görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada okul ve hastane gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada okul ve hastane görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastane kapısı görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini hastanede görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla hastaneye gitmek yüksek moral sahibi olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada hastane yaptırmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada acil hastaneye gitmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anneyi hastanede görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, statü atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastaneden taburcu olmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments