Rüyada ok atan birini görmek

Rüyada ok atan birini görmek gelirinin sürekli olacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ok atan birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada ok atan birini görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun ata bindiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu ata binerken görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada oğlunu ata bindirmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada biriyle ata binmek hastalıklardan kurtulacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ata saman vermek kısa sürede başarısının artacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada atatürkün anıtkabiri görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada ata binmiş görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments