Rüyada nişan yüzüğünü takmak

Rüyada nişan yüzüğünü takmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük takmak nişanlanmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada nişan yüzüğü takmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzük takmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük takmak nişanlanmak üzüntülü günler yaşanacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments