Rüyada nehirde gezmek

Rüyada nehirde gezmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, aralarından su sızmayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işinde en iyisi olacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde gezmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Rüyada sandalla nehirde gezmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde gezmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet eder.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine inanılır.

Rüyada ırmak nehir görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehir görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak bir nehir görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işarettir.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments