Rüyada nazar boncuğu görmek

Rüyada nazar boncuğu görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine delalettir.

Rüyada nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak geniş bir ev satın alacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulur.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak hasretin ve özlemin biteceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments