Rüyada namaz vaktini kaçırdığını görmek

Rüyada namaz vaktini kaçırdığını görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada namaz vaktini kaçırdığını gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Rüyada namazını kaçırdığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada öğle namazını kaçırmak çok zor durumlara düşeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine işaret eder.

Rüyada cuma namazı kaçırmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazı kaçırmak gönlünce bir hayat süreceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz vaktini kaçırdığını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sabah namazını kaçırdığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayram namazını kaçırmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazı kaçırmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments