Rüyada namaz kılacağına söz vermek

Rüyada namaz kılacağına söz vermek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada namaz kılacağına söz vermek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada namaz kıl sözü duymak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmasını engellemek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, saadetinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneni namaz kılarken görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılarken sendelemek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken sallanmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken engellemek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken namazı bozmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments