Rüyada mutfağa çiş yapmak

Rüyada mutfağa çiş yapmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yeni kararlar alınacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada mutfağa çiş yapmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada mutfakta çiş yapmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada mutfakta banyo yapmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta yemek yapmak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine inanılır.

Rüyada mutfağa kaka yapmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfakta hamur yapmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments