Rüyada muslukta akan su görmek

Rüyada muslukta akan su görmek endişe veren durumların düzeleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada muslukta akan su gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada musluktan akan su içmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada muslukta akan su görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akan musluk görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada musluktan akan kan görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada akan musluğu kapatmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan musluk görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments