Rüyada mürdüm erik görmek

Rüyada mürdüm erik görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada mürdüm erik gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Rüyada mürdüm erik yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada mürdüm erik ağacı görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada mürdüm eriği ağacı görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mürdüm erik görmek rahatının ve gelirinin artacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürdüm rengi elbise giymek bundan güç ve cesaret alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mürdüm rengi görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürdüm renk görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalettir.

Rüyada dalından erik toplamak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İlkay

Rüyamda eltimin ablasının çok büyük bir bahçesi vardı. İçinde bütün meyveler verdı ama benim gözüme çarpan erik ağacıydı dalları çok yerdeydi eltim bana erik topla dedi ilk önce çekindim sonra eltim ablasıda topla dedi mürdüm eriğiydi bende bir poşete topladım