Rüyada münker ve nekiri görmek

Rüyada münker ve nekiri görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, darlanacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada münker ve nekiri gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Rüyada münker nekir görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada münker ve nekiri görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada münker nekiri görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mültezem görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada müslümanlığa davet etmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada müslüman olmayan biriyle evlenmek çok dikkat çekeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada müslüman kadın görmek yakın zamanda rahat edeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işarettir.

Rüyada müslümanlığı anlatmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments