Rüyada motor tamiri görmek

Rüyada motor tamiri görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, darlığa düşmeyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, bol rızık sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada motor tamiri gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Rüyada motor tamir ettirmek bir konuda destek alacağına, yaşamının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada motor tamir etmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işarettir.

Rüyada motor tamircisi görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet eder.

Rüyada motor tamiri görmek masumluğunu ispat edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada motora binip gitmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Rüyada karda motorsiklet sürmek olayın ağız münakaşasına varacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada motor görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada motor aldığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments