Rüyada asma yaprağını toplamak

Rüyada asma yaprağını toplamak alanında marka bir isim olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, büyük hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada asma yaprağını toplamak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulur.

Rüyada asma yaprağını toplamak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada asma yaprağı toplamak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada asmadan yaprak toplamak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada asma yaprağı görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil asma yaprağı yemek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments