Rüyada mısır satan görmek

Rüyada mısır satan görmek onlar tarafından çok sevileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük bir işe kavuşacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada mısır satan gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Rüyada üzüm ve mısır görmek belalardan korunacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada süt mısır toplamak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, her anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada suda pişmiş mısır görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulur.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden mısır almak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır almak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koçan mısır yemek çoluk çocuğa karışacağına, rahatsızlık duyulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments