Rüyada mısır haşlamak

Rüyada mısır haşlamak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, emeklerinin heba olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır haşlamak gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada mısır haşladığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır haşlamak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada et haşlamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yumurta haşlamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada mercimek haşlamak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada nohut haşlamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı haşlamak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Rüyada buğday haşlamak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments