Rüyada misafire çay vermek

Rüyada misafire çay vermek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Rüyada misafire çay vermek gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Rüyada misafire çay vermek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada misafirlere çay ikram etmek bir hastalıktan kurtulunacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafire çay demlemek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet eder.

Rüyada misafirlere çay dağıtmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafirlere çay vermek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafirle çay içmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, parasal durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada misafire çay yapmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire çay ikram etmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments