Rüyada mezarlığa doğru koşmak

Rüyada mezarlığa doğru koşmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, ömür boyu süreceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına yorulur.

Rüyada karanlığa doğru koşmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada birine doğru koşmak geçim kaygısı duymayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kabeye doğru koşmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok daha mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada camiye doğru koşmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada denize doğru koşmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalettir.

Rüyada trene doğru koşmak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşe doğru koşmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments