Rüyada mezarını aramak

Rüyada mezarını aramak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, düzenin bozulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarını aramak gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Rüyada mezar aramak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada kendi mezarını aramak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza alamet eder.

Rüyada mezarlıkta mezar aramak işlerin ve düzenin bozulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine mezar yeri aramak yeni iş kapılarının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta birini aramak sevinç ve sürura, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada birinin mezarını aramak maddi yükümlülüklerin artacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık aramak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments