Rüyada mezar süslemek

Rüyada mezar süslemek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yapılan planların alt üst olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, büyük problemler yaşanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada mezar süslemek gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Rüyada mezar süslemek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada perde süslemek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin tavanını süslemek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada gelini süslemek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri süslemek kısmetli bir yıl geçirileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine inanılır.

Rüyada oda süslemek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada odayı süslemek bazı iş birlikleri yapacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini süslemek neşesinin yerine geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments