Rüyada aslan konuştuğunu görmek

Rüyada aslan konuştuğunu görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, zor durumda bırakacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine inanılır.

Rüyada aslan konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Rüyada aslanla konuştuğunu görmek edilen duaların tutacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada konuşan aslan görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet eder.

Rüyada aslan konuştuğunu görmek aile hayatının kötüye gideceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanın konuştuğunu görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan figürü görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada aslan konuşmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve aslan yavrusu görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada dağ aslanı görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments