Rüyada maymunu sevmek

Rüyada maymunu sevmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymunu sevmek gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada maymun sevdiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymunu sevmek asık yüzlerin güleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada maymun sevmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunla tokalaşmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üç maymun görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde maymun görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymunun elini tutmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymunla sarılmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments