Rüyada maymun yakmak

Rüyada maymun yakmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, bahtın açık olmasına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada maymun yakmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada maymun yakmak alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada maymun doğurmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada maymuncuk görmek anne babanın birbirine düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz maymun görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hasta maymun görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada evde maymun beslemek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada maymun almak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments