Rüyada maymun olmak

Rüyada maymun olmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Rüyada maymun olmak gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada uyuyan maymun görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymuna benzemek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşan maymun görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada maymun pişirmek büyük maddi kayıp verileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru maymun beslemek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine tabir olunur.

Rüyada maymunla konuştuğunu görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Rüyada maymunun saldırdığını görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet eder.

Rüyada maymunun işediğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments