Rüyada mavi tülbent takmak

Rüyada mavi tülbent takmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, çok daha mutlu olunacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada mavi tülbent takmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada mavi tülbent takmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tülbent takmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulur.

Rüyada tülbent takmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tülbent takmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada başına tülbent takmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kırmızı tülbent görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments