Rüyada askerlik yapmak

Rüyada askerlik yapmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada askerlik yapmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada asker eğlencesi yapmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tekrar askerlik yapmak kuş gibi hafifleyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine inanılır.

Rüyada askerlere yemek yapmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerle yolculuk yapmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada askerlik yapmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada yeniden askerlik yapmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada askere yemek yapmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments