Rüyada mavi kum görmek

Rüyada mavi kum görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada mavi kum gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada mavi kum görmek sorumluluk alacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elenmiş kum görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum içine düşmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada kumda yatmak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum hortumu görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kamyon kum görmek tatsız haberlerin alınacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum çimento görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments