Rüyada marul toplamak

Rüyada marul toplamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul toplamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Rüyada marul topladığını görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eski enerjisini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada marul toplamak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden marul toplamak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada marul toplamak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik marul görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya marul dikmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada taze marul görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Rüyada marul ve lahana görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments