Rüyada mantar görmek

Rüyada mantar görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, işlerinin azalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada mantar gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Rüyada mantar olmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalettir.

Rüyada fındık mantarı görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mantar toplamak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman mantar görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantar yıkamak çok iyi atılımlar yapılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mantar görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Rüyada kuru mantar görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada mantar tohumu ekmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments