Rüyada mandalina ve portakal görmek

Rüyada mandalina ve portakal görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, birikmiş parasının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina ve portakal gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada portakal ve mandalina görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerinin karışacağına delalettir.

Rüyada mandalina ve portakal görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal mandalina yemek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada portakal mandalina görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina portakal görmek çok mutlu günler geçireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada mandalina ve portakal yemek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek hastalıklarının düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina portakal toplamak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, zengin için yoksulluğa delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments