Rüyada manavcılık yapmak

Rüyada manavcılık yapmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada manavcılık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Rüyada manavcılık yapmak başarılı bir insan olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada manav tezgahı görmek çok rahat bir döneme gireceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada manavdan meyve almak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, doktordan doktora koşturacağına alamet eder.

Rüyada manav olduğunu görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada manavda meyveler görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada manavdan elma almak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada manav dükkanı açmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsimsiz

Rüyamda yakın arkadaşımla beraber manavcılık yaptığımı gördüm. Nedense ikide bir gözüm hep tezgahtaki portakallara kayıyordu. Bir müşteri geldi ve uyandım